Dani Taxi / Dani Rent

Kiadó Taxi, Taxi bérbeadás, Minősített Budapesti Taxik

Érdeklődjön aktuális gépjármű kínálatunkról (09-18h)
Taxi fuvarszervezéssel nem foglalkozunk, ezért utasként ne minket hívjon!
06 (30) 40-50-600

Elesett az Uber egyik utódja

Szünetelteti sofőrös bérautó-szolgáltatását a Car4You, amit a piacon az Uber egyik utódjának tekintettek. A cég Facebook-oldala szerint pillanatnyilag azt a szolgáltatásukat kell szüneteltetniük, aminek a lényege, hogy a cég ad bérbe egy autót, illetve hozzá egy sofőrt is küld. A cég sofőrszolgáltatása és autóbérlési szolgáltatása külön-külön továbbra is működik – írja a Magyar Idők.

A Car4You ezzel a konstrukcióval a kötelező hatósági áraknál olcsóbban tudott olyan szolgáltatást nyújtani, amiben egy autóval és egy sofőrrel el lehetett jutni A-ból B-be a városban.

Metál Zoltán, az Országos Taxisszövetség elnöke a lapnak azt mondta, a Car4You leállása szerinte azt jelentheti, hogy a cég működése nem felelt meg a taxistevékenységre vonatkozó szabályozásnak. “Ennek ellenére a piacon fellelhetők kisebb-nagyobb vállalkozások, amelyek sárga fólia és rendszám nélkül tevékenykednek, sofőrszolgálatok vagy autókölcsönzési tevékenység mögé bújnak, de a törvényi szabályozás ebben a kérdésben szigorú és egyértelmű” – mondta Metál Zoltán.

Forrás: Index.hu
http://index.hu/gazdasag/2016/11/15/elesett_az_uber_egyik_utodja/